Menu
Bestellijst

COVID-19

 

Beste klant, 

Het coronavirus (COVID-19) houdt de wereld in haar greep. Het is een situatie, waar niemand eerder mee te maken heeft gehad. Iedereen krijgt er op zijn of haar eigen manier mee te maken. In deze onvoorspelbare tijd volgt plafondwinkel.nl de ontwikkelingen op de voet. We proberen zo goed mogelijk om te gaan met de veranderingen die op ons afkomen. Het is voor ons belangrijk dat u weet dat plafondwinkel.nl alle instructies van het RIVM opvolgt. De veiligheid en gezondheid van u en van onze eigen medewerkers staat voorop. 

Voor iedereen is het even schakelen. We krijgen te maken met maatregelen in Nederland, maar ook overheidsmaatregelen in omringende landen kunnen gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan logistieke beperkingen. Wij doen er alles aan om te leveren zoals u van ons gewend bent. Maar gezien de onzekere situatie waarin we ons allemaal bevinden zien we ons genoodzaakt de volgende bepaling van kracht te laten zijn op onze orders & contracten: 

“Indien plafondwinkel.nl haar producten en/of diensten niet tijdig kan leveren als gevolg dan wel in verband met (overheids)maatregelen en/of ziekte van haar werknemers als gevolg van het COVID19 virus, wordt de overeengekomen levertermijn automatisch verlengd met de periode van de vertraging. De enkele mededeling van plafondwinkel.nl dat de levertermijn wordt verlengd, is voldoende voor een beroep op deze bepaling. De vertraagde levering wordt niet gekwalificeerd als een tekortkoming in de nakoming van de overeenkomst. Alle betrokken partijen zullen ten aanzien van de bewuste (vertraagde) levering ieder hun eigen kosten dragen.

 U kunt erop vertrouwen dat alle medewerkes van plafondwinkel.nl zich met volle energie blijven inzetten. Wij zijn bereikbaar als altijd en op dit moment lopen alle orders en leveringen gewoon door. Uiteraard hopen wij dat deze bepaling snel niet meer nodig zal zijn. 

We wensen ook uw organisatie veel succes met alles wat er de komende tijd op ons afkomt. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan staan wij uiteraard voor u klaar. 

Met vriendelijke groet, 

plafondwinkel.nl